Jump to content

dev botao

Correção no BLOCO D do sped fiscal


CGOBBO
  • Este tópico foi criado há 4410 dias atrás.
  • Talvez seja melhor você criar um NOVO TÓPICO do que postar uma resposta aqui.

Recommended Posts

Boa tarde!

Fiz uma correção bloco D no construto

constructor TRegistroD100.Create(AOwner: TRegistroD001);

acrescentei

FRegistroD195 := TRegistroD195List.Create;

e no Destroy

FRegistroD195.Free;

Não estava gerando o registro D195 e D197 da acess violete

Abraço

Link to comment
Share on other sites

  • Este tópico foi criado há 4410 dias atrás.
  • Talvez seja melhor você criar um NOVO TÓPICO do que postar uma resposta aqui.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.